А я люблю

А я люблю, любов в серці живе
А я люблю,  вогнем уся   палаю
Від поцілунків і обіймів  я лечу
Схід сонця розгоряється у мене
Я хочу більшого пізнати а життя
Свою мораль диктує,  заборону
                Пр   2 р 
 Я все відкину,  заборону  і мораль
 Нема, гріха коли кохають двоє
 Любов так мучить тіло все моє, а я не видержу, переступлю,  заслони
 А може це і є у житті рай  який з тобою хочу я пізнати
 Цю мить життя вогонь і лід в душі, маленька мить а скільки вона значить

 Піду я за тобою полечу
І словом ні перечити не стану
А за любов не буде пекла нам
Перечити не стану мій коханий


Свою тобі я долю довіряю
 Неначе ниточка у голці я твоя
З’єднай дороги виший любий разом 
 На все  життя на все  життя, в серці своїм 


               Пр  2 р   
 Я все відкину,  заборону  і мораль
 Нема гріха коли кохають двоє
 Любов так мучить тіло все моє, а я не видержу, переступлю,  заслони
 А може це і є у житті рай  який з тобою хочу я пізнати
 Цю мить життя вогонь і лід в душі, маленька мить а скільки вона значить


Рецензии