На вулицi майже весна

На вулиці майже весна.
Усе навкруги немов оживає.
Сонце ще поки не гріє,
Але в мене є ти!
Твоя любов мене завжди зігріває.

На небі хмаринки у вигляді рибок
Пливуть від початку до краю.
Ти далеко,
Але в мене є сни!
Там я щоночі тебе зустрічаю.

Зима не відступить так скоро,
Лютує морозом і ще не здається.
Мрії в думках, глибоко у серці,
Але в мене є віра!
Я знаю весна у життя повернеться.

На вулиці майже весна.
Двадцять шоста із мого життя.
Я дякую Богу за те що я маю
За весну, за життя і за те що кохаю.

21.02.2012


Рецензии