Штрихи одного життя графiтом II

(інколи життя людей вбачається у штрихах, у мазкаха, у нюансах - так я побачила історію одного життя, зібраного з різних шматочків, як калейдоскоп, так відчулося - десь без сюжету, десь банально й прозаїчно, у словах і речах, але так... це може не подобатися, або подобатися...вибір за кожним із нас... ось ще одна візія про ще одне життя... і знов штрихи графітом...)

Зайшов в її життя…
Одяг м’які домашні капці…
Присів за стіл…
Налив собі і їй вина…
«Я буду тут з тобою і для тебе, і для себе, і для світу»,
– сказав прості, але так бажані слова…
Неначе спокоєм і впевненістю обійняв…
Він з нею завше…
Де й коли б не був у просторах і часі…
Він тут -  у серці, у душі, в думках гарячих, що спепелити й оживити можуть враз…
І тих прощань болючих й зустрічей жагучих було у їхньому житті, в сто біса, як багато…
Але завжди був стіл,
                вино,
                домашні капці,
                затишок і хата…


Рецензии
Катюша, мурашки по коже и глаза замокрели! Как здорово!!! Ты молодец!!! Я тебя люблю!

Ленора Борисовна   03.03.2012 12:12     Заявить о нарушении
Дякую. Просто часто відчувається і пишеться... З кавою і повагою,...

Катерина Гвоздева   04.03.2012 00:24   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.