Сл дом за тобою

Я слідом за тобою,
Піду на край землі,
Повільною ходою,
При світлі і в пітьмі.
Оберігатиму тебе,
У найтемніші ночі,
Аж поки сонце не зійде,
Не заплющу свої очі.
Ніколи очі не зверну,
На іншу молодицю,
Тебе люблю одну,
Ти моя життєдайна криниця.
І поки ти поруч зі мною,
Я житиму вічно, повір,
А прийде час, то я за тобою,
У потойбічний полину вир!


Рецензии