***

Навошта мне свет?навошта мне цемра?
Дзе сэнс у адвечнай маёй барацьбе?
Навошта вясна мне,навошта паветра?
Я дыхаць не ведаю як без цябе.

Навошта мне ноч,Навошта свiтанне?
Цягнуць гэты крыж усё жыццё на сабе,
Навошта праклятае гэта каханне,
Якое зусiм не патрэбна табе?

Навошта быць моцнай?навошта ўпартай?
Чаму адзiнота па сэрцу мне б`е?
Не трэба зусiм мне нiякага заўтра,
Калi ў iм нiколi не будзе цябе..


Рецензии