Менi б не знати

Тебе не бачать більше мої сірі очі –
Мені знайшлися такі сили. Як то дивно...
Це не тому, що темні такі ночі.
І не тому, що так надворі зимно,

Мені так холодно... То просто в тебе інша…
Та чи про Нас зуміємо забути?..
Навряд її любов до тебе більша.
А як то боляче - мені без тебе бути.

Мені б не бачити, як ти її цілуєш,
Мені б зашити тої рани. Хто ж зуміє?..
Заради миті все життя руйнуєш...
Від того й сумно, що цього не розумієш...

6 февраля 2011
Copyright © Оля Тигра 2012 Все права защищены


Рецензии