Як почуття отi - та вирвати з грудей

Як почуття оті -  та вирвати з грудей,
Коли Тобі вони вже не потрібні?
Як знову жити серед тих людей,
Які до тебе зовсім не подібні?

Які вірші тепер тобі писати,
Коли вже все – вже втратила Тебе?..
Які думки іще подарувати?
Змінити в чому маю ще Себе?..

Мене якої тобі знов не вистачає?
Чому не візьмеш за руку мене?..
Невже не бачиш, скільки Ми втрачаєм?..
Невже кохання – та без залишку мине…

2 февраля 2011
Copyright © Оля Тигра 2012 Все права защищены


Рецензии