Закiнчити вiршi

Не можу я закінчити вірші, -
Не вистачає ані слів, ані думок.
Допоможи мені, візьми ось, допиши.
Допоможи зробити цей наступний крок.

Вже напевно більше не треба
Чогось у безодні шукати,
Вже напевно зникла потреба
Твій номер щодня набирати,

Раз за разом писати тобі
Різномовно про одне і теж.
Серця край шукаю в собі,
Та, здається, немає меж.

Не можу я помовчати тоді,
Коли від мене повертаєшся додому.
Себе без залишку я віддаю тобі,
І більше – Чуєш? – Не віддам нікому!

Це Ти? Чи я закінчую вірші?
Мені б зустрітися з тобою на годину…
А може спробуєм іще раз? – Напиши…
Давай з тобою створимо родину…

7 января 2011
Copyright © Оля Тигра 2012 Все права защищены


Рецензии