Все в д Бога
Все від Бога : літо і зима,
І кохання перше , і останнє,
І коли ніякого нема…
Все від Бога: квіти за порогом ,
Що й в ночі буяють , не заснуть.
Задивилась вишня на дорогу ,
Як дівчатко , жде свою весну.
Все від Бога : стежка чи дорога,
Що серця єднає назавжди
І усіх людей веде до Бога,
Душі їх спасає від біди.
Кожен крок , і мить , і перемога,
Й нагорода , й кара за наш гріх,
Навіть тім , хто ще не вірить в Бога ,
Все від Бога , кожному за всіх…
Ви прийшли на білий світ для того ,
Щоби ношу винести свою,
І колись звільнившись від земного,
Повернуть борги свої в раю…
Тож живіть , не слухайте ні кого ,
Хто товкає вас на грішний путь.
Всі путі від Бога і до Бога ,
Якщо в серці з вірою живуть…
Свидетельство о публикации №112022000580