Про користь крику, навпаки

Ви знаєте , що вчені довели ?
Кричати – це корисно для здров,я!
Тож, щоби здоровенькими були ,
Кричіть , вищіть , щоб лопались вузли
Й не зупиняйтесь на крутому слові.

Давайте вихід гніву , язику.
Молотіть  ,  лікуйте собі тіло.
Одне – борони Боже – кулаку.
Кулак – це вже як ліків не хватило…

Доведено, в тих ,  хто  кричить на зло,
Проблеми з серцем зроду не було.
Інфаркти та інсульти  усі дні
Хапають більше тихих , мовчунів.

Тож якщо ви уперто мовчите ,
І горло своє криком не рвете ,
На цьому світі менш проживете.

Але це все – коли кричать жінки . ..
У протилежній статі  … навпаки:
Чим більше вони рота відкривають,
Тим  гірше себе , бідні , почувають…

Бо , якщо   жінка , навіть , і мовчить,
То  хто її   тоді    перекричить ?!
Тож , якщо жінці хочеться мовчати ,
Не   пробуйте її  перебивати.
А краще утікайте кудись с хати…

Якщо  відкриє рота , то вже все !
Тоді ніякий  крик вас не спасе,
Кричіть хоч лопніть,  можете й посиніть
й  від крику  свого  само  і загинуть.

Хоча і крику можна   волю дати :
На  кішку , на собаку покричати,
На себе в дзеркало тихенько у затінку,
Лиш борони  Господи , на жінку.

Можеш на курку крикнуть , на індика ,
У ліс піти , потішить себе криком,
Хоч надірвись , кричи там цілий день
На дуб , чи на березу , або пень.

Ще й можеш головою ударяти
О той пеньок – гучній  будеш кричати.
А жінку можна лиш  … перемовчати .


Рецензии