Струна майбуття

Золотокоса дівчина Весна,
Торкнулась до душі уже струною,
Зеленою струною майбуття,
Проміння сонячним
Промчалась надімною,
Скрутила килим,
Сходжених снігів,
Зняла з дахів,
Мереживо бурульок,
Покликала із вирію птахів
Розкидала по небу веселий безлад
Білих хмарок- кульок……..
19.02.2012


Рецензии