Горiхова лiчилочка

Вчепилися до білочки
Горіхові лічилочки
Не дають їй їсти й спати
Спонукають рахувати:

Перший, другий, третій, п’ятий...
Одинадцятий… двадцятий…
Всі горішки полічила,
І тоді лиш відпочила.


Рецензии