Топы, маты, грубу!

Йидуть госты з Дубой.
Будуть браты ЛюбКу Сь
Гой да за жану вж Славк.

Шо ж ты так ны мыла?
Дочынька, ах, Змийкы?
Чы тоби й Васылько
Прам а ны вж братишка?

От пак дивка стыча!
Замуж вжэ Б ны й скильКах!
То я дам счас позВый!
Колы ты вжэ гондэ...

Ну, втопыла й сины,
Й забавКый но з видьМы Ш.
Охъ, да бач ты, впэрТаг
Дивка сама й мэнШах!

Мы но на роботу -
ЕК Любов уф гойРод.
А шо маты вгорБыть,
Тэе вжрэш охХотНог? Ну, то дай но вж роду взвыйСыйЛыкТыксь доБрыль?

А то, бач, горилкы
Мыш нагнала скильКы й
Ты ны й даш хамк выйПыць?
О! то дам кый в риБрак! Так от атаМаньШык в нас шыкХуйЮхць в лайБор.

Дай но Ж шваль там-тамкы,
Бубна в лобар з маты БР.
О, товДик ты гарНав
ДивЧынка й ув Янав. А ву нас ву й бодНяв е шэ шось хорошэ.
В ГАЙнувцы Ж но песьни.
В Молодовы Ж нехрен.
 


Рецензии