***

ДВОЄ

Акордеона захопившись грою,
Зіллявся з морем воєдино вечір.
Він обіймав засмаглою рукою
Її відкриті теж засмаглі плечі.

Вже зорепади перейшли у зливи
Ще й сіяв місяць сяєвом помалу.
Південний вітер в теплому пориві
Гортав листки забутого журналу.

Здавалось їй, що з ним прийшло кохання, -
Лиш він ніяк не зважиться сказати.
Бо навіть ті виконував бажання,
Котрі вона не встигла й забажати.


Рецензии