Девлекеб Хъармахьилунтис

Девлекебле адамле,
Хъармахьилзе бууле,
Арцане дахъ дугьуле,
Задра сан хlабируле.

Ита иша башуле,
Яшавке хъям букlуле,
Башуле россиялзе,
Арцане чукь дирхъуле.

Аргъай дурхъбе дируле,
Дахъол хlяйвант дихlуле,
Хlяйвант чуни дициле,
Арц кисалзе дирхьуле.

Авлахъуне ледакlиб,
Хlяйвантике бикиб,
Хlяйвантли арц дируле,
Хъармахьилунт хlулбикиб.

Яшав чуни бузахъу,
Дин Ислам лехlадикlу,
Дин Исламра лерхlале,
Баракатра бирхьахъу.

Эш назму халбарибил,
Хlина миллионт лерил,
Ития "у" цаб Салим,
Митlисле цай угьубил.


Рецензии