в ра в Укра ну
Молодій державі.
На наші плечі пав тягар,
Здобути тут державність.
Нелегко буде це зробити,
Та в нашу неньку вірить,
Будемо брати.
В тяжкі хвилини українці,
Стіною стануть, на землі.
Ми віримо розквітне Україна,
Заколосяться золотом поля.
Ми вірили і будемо ми вірить,
Тому що наша,рідна це земля.
Свидетельство о публикации №112021904060