Чай з ароматом твого волосся

Чай з ароматом твого волосся
Я скоштував колись.
І не забути мені ніколи
Блиску твоїх зірниць.

Ти вже далеко живеш від мене.
В мріях твоїх не я.
Інший цілує тебе шалено,
Дарує нові відчуття.

Що ж я зробив?
Ти пішла від мене
Ранком зимовим у сніг.
А на столі залишився тільки
Чай з ароматом твоїм.


Рецензии