Поети мусять бути

Поети мусять  бути молодими,
Бо молодісь -- як сонце золоте.
Її жага палка і невтолима,
Її натхнення чисте і святе.



Поети мусять  бути молодими,
Бо молодість -- як вітер грозовий.
Її натхнення рвійне й нескориме,
Її порив нестримний і живий.



Поети мусять  бути молодими,
Аби могти перемагати страх,
І у потрібну для людей годину
Запалювати зорі в небесах.



Поети мусять  бути молодими,---
І юним світ
                пребуде вічно з ними..!


Рецензии
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.