18 лютого

Я все ж таки кохаю тебе,
Ціною цілого життя.
Це - шматок щастя,
Що спав з неба.
Коли закрила очі я.

Від цього світу я благаю
Лише для тебе - доброти,
Я гарно ранок пам'ятаю,
Коли назустріч вийшов ти.


Рецензии