Снег искрится...
Ніжним килимом навкруг все застеляє...
Зір милує дивовижна ця картина!...
І кружляють знов сніжинки безупинно...
Як художник, вміло взявши пензель в руки,
Так Зима фарбує болі і розлуки...
Все похмуре білим килимом вкриває....
І минає, що тривожило...поволі відступає.....
Свидетельство о публикации №112021809849