Сонце

Вже другий тиждень іде сніг,
лягає прямо на поріг.
Моє серце льодяне розтає
завдяки  тобі , сонце моє.
Хочу сказати , забуваю слова,
забуваю адресу, як пишу листа ,
забуваю дорогу , куди мені йти ,
забуваю вночі , що боюсь темноти...


Рецензии