***

Загубилася віра в майбутнє,
У кайданах повзуть голоси,
Насміхалися часто присутні,
Та нічого я в них не просив.

Я хотів, щоб без болю і крику
Тихо жити на грішній землі,
Що так просто я в тебе не зникну,
Бо любив дивні очі твої.

Але зайві насупились хмари
І дощі вже тепер – не дощі,
Водяні не проллють вони чари,
Не напоять дерева й кущі.

Будуть сухо на полі шептати
Жовті трави про горе своє,
Не навчився я двічі кохати,
І тому серце рідко так б’є.

І тому вже пройшли незабутні
Всі роки під акорди коси,
Насміхалися часто присутні,
Та нічого я в них не просив.


Рецензии