А який ви вранцi, скажiть...

 А який ви вранцi, скажiть,
 Вашi сни без казок - біль тамують?
 А як сумно, ви теж сумуєте?
 І як довго триває ваш сум?

 Намалюйте себе пером,
 Розкажіть свої таємниці,
 Чисті-чисті, прозорі криниці
 Намалюйте, будь ласка, пером!

 І зірок мені ще намалюйте,
 Як відбірних зерен гранату,
 Я забула ніжні слова, даруйте.
 Та вони нічого й не варті.


Рецензии
Вірш сподобався.Інтимний. Гарний. Щасти Вам. З повагою,

Надия Позняк   07.07.2014 23:03     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.