Все пройде...
Що там серце? Маю долю, доленьку одну.
Маю силу, віру маю,- золоту мою струну...
Маю пісню і полине пісня в даль свою.
Полетить в краї безмежні і дощем впаде,
І веселкою засяє... Я не стану на коліна!
Лічить серце, лічить душу думонька єдина-
Лихоліття минуть. Все. Колись. Пройде.
Свидетельство о публикации №112021806441
Спасибо за ссылку! Вдохновения!
Марианна Казарян Вьен 26.08.2012 02:49 Заявить о нарушении
Владимир Великодный 26.08.2012 16:24 Заявить о нарушении