Я знаю, мила...
Ти серед бурi і серед зливи.
Я вiрю - погляд ти мiй шукаєш
І теплоту очей щасливих.
Вуста я бачу твої багрянi
I трепiт серденька вiдчуваю.
Кохання вiрне межi не має,
Кохання щире тобi бажаю.
Без мiри щастя, думок, надiї,
Натхнення, вiрностi та єднання.
Мене чекаєш i я прилину...
На крилах мрiї i сподiвання.
Свидетельство о публикации №112021806383