Футбол - миротворець Гiмн Eвро - 2012

 Зустрічає  футбольну дружину,
 У краю де живуть солов'ї.
 Хлібом, сіллю  держава Вкраїна,
 Чорноброві дівчата її.
 Гостей щиро, як мати, прийняла,
 Серед друзів живу у раю.
 Вболівальників всіх об'єднала,
 Як один м'яч футбольну сім'ю.
 
 приспів:
На крилах перемоги,
Жага зриває шторм.
Вирують стадіони,
Команда - чемпі-о-н-н!       
Як голуб миру світлий,
В серця влітає гол.
Єднає душі світу,
Віват!.. Віват футбо-о-л-л!
Віват, віват - футбол!

 Жагу світу футбол поєднає,
 Континенти землі поріднить.
 Жити в мирі людей гра навчає,
 Почуттями  серця полонить.
 Братці  руки, як сонце, сплітаймо,
 Порадіймо за гол від душі.
 Дружно разом  отак заспіваймо,
 Щоб аж гай від пісень зашумів.
               
До побачення друзі, та знайте: -
 Хлібосільна  Вкраїна  всяк  час.
 В солов'їний наш край завітайте,
 А гаї від пісень - зашумлять!

http://stihi.ru/2012/02/18/5747
т. 0970079670


Рецензии