Ватlан

Гlяхlялил цаб Дягъистан,
Дия ахlарил Ватlан,
Дубуртли ахъ барибил,
Шурмани жего барибил.

Духъянил дубуртикем,
Ахъле гъуше урцари,
Ватlа жегодешике,
Уркlи дия хlул букlари.

Дягъистан ахъ бирахlа,
Гlямру нушия лерцада,
Арагъалатас массала балтахlа,
Чува Ватlан ахъ биресана.

Эш нуни хал барира,
Арагъалатани аргъесана,
Чува Ватlан цен-цем бихlуй,
Гьар инсайни багьесана.

Шурбатни "у" Дягъиста,
Цаби дубрутла Ватlан,
Эш хал барни багьандан,
Леб ахъу угьес имкан.


Рецензии