Львiв - чудове мiсто кави

Львiв - чудове місто кави
Нема кращої забави,
Ніж  удень, вночi i вранцi,
Випити по філіжанці.
Кава на зразок поваги,
Символ гарної уваги
Кава личить у розмові
І є кроком до любові
У місті море є споруд,
Де пречудову каву ллють.
Тому то людоньки частенько
Замість роботи так тихенько
Сідають, мріють у кав`ярні
Або замислені в коханні,
Чи то туристи для розваги,
Або студенти замість пари,
Львів`янам кава вже як рідне,
І символом будЕ як видно!
      
      


Рецензии