Спогадами...

Я живу солодкістю спогадів,
Огортаючись повністю ними,
Остогидли сучасні події -
Є початок душевній руїні...

У згадки я нестримно пірнаю,
Відчайдушно пливу серед них,
І шаленую радість шукаю
Серед течії спогадів тих.

Неприборкана сила керує
Тим бажанням все повернуть,
Кайфувати в минулому буду,
Доки згадок я всмак не хлебну.

Я б хотіла ураз схаменутись,
Освіжитись холодним дощем,
Ненаситно цю дійсність торкнутись
І зажити сьогоднішнім днем!

Але живить ота ностальгія,
Бо в думках завжди добре й тепло,
Як у найзаповітнішій мрії.
То все досі в гадках, але ще не пройшло...


Рецензии
Молодець!

Юрий Баюрак   17.02.2012 16:38     Заявить о нарушении