Щастя

Що означає слово:"Щастя!"?
Можливо,поклик тої власті?
А може посмішка і мить,
Тоді,як хочеться любить.
А може,щастя,в наших днях.
Коли співає вірний птах.
І сонця промінь,і тепло,
Що розправляє те крило.
А може,щастя наше,в рідних,
В таких протих,таких тендітних.
Що віддають нам тихий світ,
І моляться за наш політ.
Я знаю,щастя-це не слово,
І запитаю серце знову:
"Де лиш знайти он-ті хвилини,
Що дарять щастя ті картини?"
Та серце,знаєш,відповість:
"Запам`ятай, мою ти вість!
Щасливі дні є завжди з нами,
Їх не шукай під небесами.
Відкрий ти очі і люби,
З надією завжди живи.
Даруй усе,що в серці є,
І буде щастя те твоє..."


Рецензии