Календар природи - Лютий

У лютому на лютні* грає вітер,
Він є найкращий музикант у світі.
Всі струни люто він перебирає,
А іноді засвище, заспіває.

Всі струни аж до самої глибини,
Що пробирає до душі й стине
Від горя лютого й плачу лютні,
Та будемо до лютого ми людні.

І він, дивись, зіграє веселіше,
І вітер весняним теплом вже дише,
На лютні грає від натхнення люто,
Дарує він кохання усім людям.



*Лютня — щипковий струнний музичний інструмент з ладами на грифі й овальним корпусом.


Рецензии
ой, восхитетельно как! можешь, Валентина, о злом по-доброму, так и надо, молодец!
с теплом,

Алиса Ошеян   17.02.2012 17:02     Заявить о нарушении
Могу, коль захочу) СПАСИБО, Алиса, за теплоту, отзыв, радость!
С Уважением!

Валентина Ильина-Печенова   17.02.2012 17:09   Заявить о нарушении