На снiданок сонцю...

На сніданок сонцю
Вже виспіли роси –
Досить
На цілий день
                мандрів.

Добулось на гору,
Заледве не вмерло, –
Сперлось
На довгий свій
                костур.

А злодюга вечір
Подумав спросоння:
Сонях, –
Та й ну крутить
                в’язи.


Рецензии