Таке бувае тiльки раз...

Таке буває тільки раз...
Могутній Помисел тужавий
Розвіє порохом держави, –
Обов’язковий, мов намаз,
Всьому призначено свій час.

Пройде непевності пора –
Постане світ, покірний Слову,
І все повториться ізнову.
Таке ж буває тільки раз...
Але не з нами, не для нас.


____________

НамАз - щоденна п'ятиразова молитва у мусульман.


Рецензии