Озирнись - наполохане лiто...

Озирнись – наполохане літо
Лопотить молодими крильми.
Поруділо в очах
                чи на світі
Залишився лиш крок до зими?

Розмінявши літа вже неюні,
Витрясаєш порожній гаман –
Швидкоплинне життя, швидкосунне! –
Копійчини і тої катма.


Рецензии