Героям

Не розумію, як це трапилось тоді
Прозріння наступило в одну мить
В ту мить, те світло, стало болем
І вже тепер болітиме завжди
Болітиме не тіло, а нутро
За тих негідників негідних
Котрі губили й гублять все
Все те, що зліва й зправа Борисфену
Прославили ще пращури мої!
Вони пролили ріки крові,
Та впали в сиру землю, не мертві.
За твою будущину, сучий сину!!!
А що зробив щоб заспокоїть їхні душі ти???


Рецензии
Вітаю в нашій сім"ї,друже! Творчої наснаги та натхнення!!!

Юрий Баюрак   17.02.2012 09:30     Заявить о нарушении