И ангелы, и демоны мои укр

Всередині мене дві боротьби:
На ангела ступає демон,
А проти серця ідеш ти –
Холодний розум чистоти.
Ти протоптав криваву стежку,
Здавалось, після цього щезну,
Бо ти позбавив мене серця –
Лиш ясний образ у люстерці
Беземоційної душі.
Та ж ні, ще серце моє б’ється.
Не віриш? Та моя пісня ллється,
Рвучи інерцію до крапель у дощі.
То хто кого: білий ангел
Чи чорний демон?
А може зробим навпаки:
Затьмаряться ангелові очі,
Що зорями колись були,
І побілішають злі ночі,
Бо демон буде з доброти?
Але не зшиєш з цього ти
Щасливі долі у житті.
І ангел буде захищати,
Допоки згасне у пітьмі,
Забравши й демона туди.
Та поки вони всі зі мною -
І ангели, і демони мої.
Хай будуть разом, поки ми живі.


Рецензии
Вічна боротьба янголів та демонів у житті людини...співчуття і заздрість...добро і зло...
Вірш сподобався
Спасибі Вам

Катюша Кабанец   30.03.2012 12:39     Заявить о нарушении
Дякую за таку теплу рецензію. Успіхів Вам у творчості!

Дарья Базиленко   30.03.2012 12:51   Заявить о нарушении