Спынiся...

Спыніся, спыніся - мяне заклікаюць.
Ты з думак вярніся, цябе ўжо шукаюць.
Забудзь усе словы, напевы свае,
Бо іншыя справы чакаюць цябе.

Але як змагу я пра гукі забыць?
Мне з імі цікава і радасна жыць!

                17.02.2012


Рецензии