I падав прощально вальсуючий снiг

...І падав прощально вальсуючий сніг
На нас із тобою, на стежку й озимі.
Хотів розлюбити тебе, та не зміг,
Хоч ми і розстались, і стали чужими.

Все наше - позаду, лишилось у снах.
А сни золоті,та гостюють не часто.
Минувся не вік, а десята весна
Відколи нарізно і долі, і щастя.

Зустрілись: забракло і духу, і слів.
Лиш очі вологі і серце, як бубон.
Від вроди твоєї я знову осліп,
Та вже не почую ні "рідний", ні "любий"...

Хитнула голівкою прикре: "Вже час,
Не ждатиме потяг...". Пішла по стежині.
І щось потемніло і згасло в очах
Відтоді й донині.

13.02.2012


Рецензии
Як гарно: і щиро відверто, і глибоко таємно, і написане словом - і невловиме одночас почуття! Вітаю!

Лилия Собко   25.02.2012 10:04     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.