не бачила. жарт
У недiлю рано,
Так люб язно говорили
В садку , пiд парканом,
Про здоров я, про погоду.
Про плiтки останнi,
що в Петренка вив собака
вночi й на свiтаннi,
що ниякоi управи
на безсоння муку...
-Iванiвно, не бачили,
Хто вбив мою курку?
Щодня несла вона яйця,
попеляста грива...
Чого б ото iй здихати?
Iз якого дива?...
-Не бачила i не чула...
лазила по шкодi....
Буде знати, як гребтися
На моiм городi !!!
Свидетельство о публикации №112021610978
Лана Оли 04.03.2012 23:08 Заявить о нарушении