***
ЧОЛОВIК ЧИТА ГАЗЕТУ
Й ГУКА ДО ДРУЖИНИ:
- ЧУЕШ , МИЛА , ТУТ ОСЬ ПИШУТЬ,
ЩО ЗНИЗИЛИСЬ ЦIНИ .
ФАКТ ОЦЕЙ ЗАФIКСУВАЛИ
В ПРОТОКОЛЬНМ ПЛАНI
ГЕТЬ УСI СПЕЦIАЛIСТИ
В МIНIСТЕРСЬКIМ КЛАНI.
А ДРУЖИНА ЗДИВОВАНО
ПОВЕЛА БРОВОЮ:
- ЧОМУ Ж НЕ ЗАФIКСУВАЛИ
ЦЬОГО МИ З ТОБОЮ???
- НУ ТАКЕ ТИ ЗГОРОДИЛА-
НI СТАТИ ...НI СIСТИ......
МИ З ТОБОЮ, МОЯ МИЛА ,
НЕ СПЕЦIАЛIСТИ !!!
С.ЗIНОВСЬКА.
Свидетельство о публикации №112021610938