***
ЩО БУВАЄ ВІД ЛЮБОВІ?
(жарт)
І зростала, і цвіла,
А зустріла - заспівала!
І зірвала, і сплела,
Принесла й подарувала.
І топилась, і пливла,
І згорала, і тремтіла,
І блукала, і вела,
Падала, і знов летіла.
І сміялась , і ревла,
І брехала , і божилась,
І любила, і кляла ,
І марніла, і світилась.
А минула і - пішла.
І розтанула, і зникла.
І шукала – не знайшла,
І зів яла, і поникла.
Подивилась, пожила,
Як простила - все забулось...
Звеселіла, ожила
І спочатку все вернулось.
Свидетельство о публикации №112021610927
Як самe життя чарiвнi...
Як украiнскi пролiски першi,
Що навеснi зiбрала цaрiвнa !
Ольга Прок 22.03.2012 15:51 Заявить о нарушении