***
я до тебе, лише стулю повіки.
Не зігріють твої ясні очі
мого серця. Відтепер й вовіки.
Я собі повірю, що забула..
І тобі повірю, що чекаєш...
Вітерцем чола твого торкнула,
А ти й не знаєш....................
Свидетельство о публикации №112021504604