***
коли ми різні....Різні я і ти...
І можна сотню кошиків сплести
зі слів твоїх - пустопорожнє мито,
яке ти сплачуєш вже котре літо
своїм надіям... Ти мені прости...
І не чекай...Я не прийду світанком...
З планети Я і до планети ТИ
розвіяв вітер спалені мости,
терпіння чашу спито до останку...
Не подруга твоя...і не коханка...
Я-кома в ненаписанім листі....
С Зіновська. 1995.
Свидетельство о публикации №112021504538
читати - одне задоволення...
з повагою,
Любонька 21.07.2013 13:27 Заявить о нарушении