Натхнення

Учеплюсь Пегасу в гриву
І без сумніву – вперед!
Божевільний чи щасливий –
Цього й біс недобере.

То вже потім розберемось,
Як настане супокій,
Тоскно буде від гарему
Власних дум і мімікрій,

Де суціль одна рахуба,
Дурисвітство і брехня.
Віддаюсь чуттям до згуби
Та підхльостую коня!

Ще хутчій, прудкіше, нумо!
Чом спіткаєшся? Вставай...
Запеклося
                серце сумом, –
Хоч до столу подавай.


____________

Рахуба (розм.) - неприємний клопіт із чим-небудь.


Рецензии