ВОНА

Тільки вона одна все зрозуміє
Та зрозуміючи, опустить очі
Подумає, хто він такий?
Для чого я його зустріла?
А він, в той час у пошуках своїх
Шукатиме одну єдину
Неперевершену, вродливу та цнотливу
Та байдуже, йому те неважливо
Для нього головне, свою єдину
Людину! З прозорою і чистою душею
Щоб не лукаву та правдиву
Вона у нього має вже ім'я,
Та називає він поки її "Вона"
Тільки "Вона" навчить його літати
Та приведе у дію таймер щастя
Так так "Вона", вона одна,
Але нажаль, її у нього, ще нема!


Рецензии
Тільки людина з глибокою душею може писати такі вірші!

Юрий Баюрак   17.02.2012 09:32     Заявить о нарушении
W4uro diakyju!!!

Юрий Волощук   17.02.2012 09:53   Заявить о нарушении