Цiнуйте, люди!

Господь,  які  ми  наївно-юні
в  свої  шістнадцять  і  двадцять  п’ять.
Іще  живемо  чужим  відлунням,
високовольтні,  багатострунні,
в  надії  згодом  ввібрать  життя.

А,  поміж  тим,  воно  –  ось,  реальне,
сьогодні,  зараз,  піском  з  долонь!
Багаті  тим,  що  ховає  пам’ять,
скелет  штатива  стяв  філігранно…
А  потім  –  Вічності  у  полон.

Цінуйте,  люди!  Спішіть  пожити,
собою  сповнюйте  кожну  мить.
І  народитися,  й  народити!
В  усіх  відношеннях.  Час  біжить.


Рецензии