Втiкати
Необхідно щось втрачати,
як краще збагнути?
Що забути?
Куди подітися від прийдешнього
Космічного та коханого,
бути й не бути,
Сховатись й не чути.
Не бачити б очам реального
Того проклятого кардинального,
де ти, й щось краще ніж я.
Коробить змія
душу заблукалу у пошуках ідилій
Світ сучих рептилій, двозначних пояснень й кутів лабіринту.
Піддатись інстинкту?
а там якось буде?
Ні брате, не буде,
й ніколи не було
Щоб світ врятувало шалене кохання…
Втішайся зітханням,
з причин новий хрест
Як чортів Інцест вимальовує дим сигарети й мовчання.
Знов лізе чекання
у голову сиву від болю та сказу
Відчути б відразу, - вона більш статична
До того ж й практична, не те що чекання -
... сльози, благання...
у дзеркалі ледве себе впізнаєш
Ти все ще живеш.
А отже! До біса розбиті скрижалі!
Звільнись від вуалі.
...я хочу поцілувати тебе в губи…
(січень 2000р.)
Свидетельство о публикации №112021501112