Серця коханих

Діамантовий ліс – то коханих серця
І вони в унісон усі б'ються.
З днем закоханих поздоровляю я
І нехай твої мрії збуваються.

Ледь-ледь рожеві небеса,
Як пелюстки найкращих квітів.
В цей день для Стаса
Напишуть всі улюблених листів

Мільйон, а може й більше
Нехай йому всі надсилають.
У його милу рідну Польщу,
Нехай усі зірки на небі знають,

Що я його від всього серця теж кохаю,
Чому, за що, це вже я й сама не знаю...


Рецензии