Iociф тлумачыць фараонавы сны

              "І сказаў фараон Язэпу: калі Бог
               адкрыў табе ўсё гэта, дык няма такога
               разумнага, як ты;
               ...І сказаў фараон Язэпу: вось,
               я пастаўлю цябе над усёй зямлёю Егіпецкай"
                Быцьцё 41:39,41


Хто   любіць   Бога -- з  тым   сябруе  Бог.
Бяз   Госпада   ня  ўбачыш   перамог.
Дар   Усявышняга   узьняў   Язэпа
Увысь,  куды   патрапіць   сам   ня  мог.


Рецензии