***

Ніч в онлайні  - вже не ново,
тут стільки вОгнів і багать підтримки,
що зігрівають зараз, але й тільки,
раз обігрівши, ні один не вспихне потім,

та ти вбивай себе,
вдихай огидний попіл.

ти запитай себе.. "То хто сидить мене навпроти?.."
і звідки букви ці з'являються у ньому..

ти запитай мене що відчуваю..
і з ким хотім би зараз поруч бути..

та не дивуйся, коли відповім, що з тобою..
в товаристві залізничних ліній, під звук коліс і рейок двобою ..


Рецензии